Германците сакаат да купуваат евтино | Старт | DW | 10.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германците сакаат да купуваат евтино

Германците всушност имаат сѐ. Од телевизор преку машина за перење алишта до мобилен телефон. Па сепак, продолжуваат да купуваат. Многу Германци се во добро купувачко раположение, ама најдраго им е кога купуваат евтино. Како може со реклами да се убедат Германците да купуваат помалку евтини, а повеќе поскапи производи?

Гледај видео 02:23
Now live
02:23 минути