Германците бараат бесплатни плажи | Старт | DW | 15.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германците бараат бесплатни плажи

За многу германски семејства летниот одмор е незмислив без море и плажа. И тоа не мора по секоја цена да биде некаде на топлиот југ. Германците ги сакаат и своите домашни плажи на северот на земјата. Тие се долги со километри и песочни, но не и секогаш бесплатни. Граѓаните тоа ги лути, па вообичаено послушните Германци почнаа да ги прескокнуваат оградите.

Гледај видео 03:06
Now live
03:06 минути