Германски реакции на случувањата во Македонија | Старт | DW | 12.02.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германски реакции на случувањата во Македонија

Загриженост поради развојот на настаните и барање за расветлување на вистината за изнесените обвиненија и контраобвиненија

Гледај видео 05:07
Now live
05:07 минути