Германски - зошто не? | Учење германски | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Германски - зошто не?

Го поминавте ли веќе почениот курс? Да? Тогаш овде повторно ке ги сретнете старите пријатели. Курсот директно се поврзува на првите две серии.

На почеток уште еднаш ќе ви бидат претставени личностите и ќе се повтори граматиката. Значи нема проблем ако веке имате добри познавања на германскиот и ако од овде сакате да се вклучите во курсот.