Германските фирми страдаат поради санкциите против Русија | Старт | DW | 08.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германските фирми страдаат поради санкциите против Русија

Санкциите на ЕУ против Русија ги отежнаа зделките со руските муштерии. Така е и за германските претпријатија кои продаваат индустриски постројки. Традиционално добрите деловни односи со Русите сега се разнишани.

Гледај видео 02:50
Now live
02:50 минути