Германските пива- квалитет и разновидност | Сите содржини | DW | 23.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Германските пива- квалитет и разновидност

Преку 500 години стариот Указ за чистота на пивото во Германија е гаранција за висок квалитет. Но, за пасионираните консументи, важен е и специфичниот вкус на пивото, кое го има во импресивен број видови- дури над 6000.

Прочитај го и ова