Германска банка го финансира Трамп | Старт | DW | 25.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германска банка го финансира Трамп

Досега Дојче банк сама или заедно со други на Трамп за разни проекти му позајмила најмалку 2,5 милијарди американски долари. А му ветила уште кредити од 1 милијарда долари.

Гледај видео 02:06
Now live
02:06 минути