Сиромаштија на старост | Сите содржини | DW | 26.03.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Сиромаштија на старост

Германија е една од најбогатите земји во светот, но милиони луѓе живеат во сиромаштија. Многумина од нив работеле со децении, а на старост не можат да си дозволат ниту да си купат доволно храна.

Гледај видео 05:10