Германија има потреба од повеќе доселеници | Старт | DW | 31.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Германија има потреба од повеќе доселеници

На Германија и‘ се потребни повеќе доселеници од земјите кои не се членки на ЕУ, се оценува во студија на фондацијата „Бертелсман“. Во спротивно нема да може да се одржи актуелното ниво на благосостојба.

Гледај видео 01:13
Now live
01:13 минути