Гаук на вечера со муслиманите во Берлин | Старт | DW | 14.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Гаук на вечера со муслиманите во Берлин

Германскиот претседател Јоахим Гаук првпат присуствуваше на ифтар. Тој нагласи дека повеќе среќавања го намалуваат стравот во време кога во пораст е меѓусебната недоверба.

Гледај видео 01:33
Now live
01:33 минути