Втора шанса за невработените | Старт | DW | 07.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Втора шанса за невработените

Германската компанија „Маномама“ е доказ дека во текстилната индустрија може да се заработи и кога не шие само евтина работна сила некаде во далечна Азија.

Гледај видео 02:41
Now live
02:41 минути