Во цивилизација, а во склад со природата | Теми | DW | 07.08.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Во цивилизација, а во склад со природата

Семејството Бачевски својот живот го подредило на живеење во хармонија со природата. Во колевката на словенската цивилизација, Охрид, професионалниот и приватниот живот го посветуваат на нејзиното вреднување. Славко е уметник, занаетчија, а Сања е инженер по хортикултура и одгледува микро билки наречени суперхрана поради нивната нутритивна вредност.