Во прилог 06 – Превод на дијалозите | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Во прилог 06 – Превод на дијалозите

Овде ќе ги најдете преводите на дијалозите наредени по лекции, како и кратко објаснување на ситуациите во дијалозите.

Симнувања