Во прилог 05 – Список на зборови | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Во прилог 05 – Список на зборови

Следниот список ви нуди листа на зборови и изрази што се користат во серијата по азбучен ред, како и совети за тоа како се изговараат тие.

Симнувања