Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга

Овде ќе најдете објаснување за структурата на радиоговорниот курс (Серија 3) и совети за негово поефикасно користење – освен тоа и преглед на историјата на Германија и особено Берлин, карта на градот Берлин, како и информации за имињата на месеците, правилно означување на страните на светот, броеви меѓу 100 и 1000, и како се изговараат годините на германски.

Симнувања