Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга

Овде ќе најдете објаснување за структурата на радиоговорниот курс (Серија 1), како и совети за негово поефикасно користење, карта на земјите од германско говорно подрачје, информации за германската азбука и начинот на броење. Ќе најдете и листа на валути што се користат во Германија, Швајцарија и Австрија.

Симнувања