Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Во прилог 01 – Напомени за користењето на придружната книга

Овде ќе најдете објаснување за структурата на радиоговорниот курс (Серија 4) и совети за негово поефикасно користење.