Во посета на Хотелот на дрво | Старт | DW | 29.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Во посета на Хотелот на дрво

Во Европа има многу импресивни хотели: некои нудат спектакуларни услуги, а кај некои спектакуларна е само цената на ноќевањето. И сите изгледаат помалку-повеќе уникатно. На северот на Шведска во гратчето Нарадс меѓутоа постои хотел кој истовремено е спектакуларно скап и вистински уникат. Тој имено виси на дрва. Трихотел или Хотелот на дрво има само шест соби.

Гледај видео 02:20
Now live
02:20 минути