Во погрешна насока и покрај навигација | Старт | DW | 30.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Во погрешна насока и покрај навигација

Слепа доверба во техничките помошни средства и проблеми со ориентацијата - се‘ поголем е бројот на луѓето кои премногу се потпираат врз техниката, која некогаш може да ги одведе во сосема погрешен правец.

Гледај видео 02:20
Now live
02:20 минути