Во пензија на 100 години? | Сите содржини | DW | 23.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Во пензија на 100 години?

Како сакате да го минувате времето кога ќе наполните 100 години? Фелимина Ротундо нема време да размислува за такво нешто. Родена е во 1915 година, секој ден оди на работа, и нема намера да престане.

Гледај видео 01:16
Now live
01:16 минути

Прочитај го и ова