Во детски автомобил со 100 километри на час | Старт | DW | 18.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Во детски автомобил со 100 километри на час

Пластичниот детски автомобил Боби-кар се произведува во Германија уште од 1972. година а е многу популарен и денес, Во 90-те години од минатиот век ова возило го „открија“ и возрасните мажи.

Гледај видео 02:50
Now live
02:50 минути