Во германската политика доминираат мажите | Теми | DW | 08.03.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Во германската политика доминираат мажите

Само 6% од градоначалниците во Германија се жени. Една од нив е Барбара Лудвиг. #genderequality

Гледај видео 02:02

Прочитај го и ова