Вотерволф - електрична штица за сурфање | Старт | DW | 06.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Вотерволф - електрична штица за сурфање

Сурфање без ветер и бранови? Тоа му успеа на хоби-сурферот Маркус Шилхер од Оберамергау. Тој создаде во светот уникатна електроштица за сурфање.

Гледај видео 02:39
Now live
02:39 минути