Волшепството на ѕвезденото небо над Ла Палма | Старт | DW | 04.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Волшепството на ѕвезденото небо над Ла Палма

Ла Палма е мал остров со несекојдневен видик кон небото: таму ѕвездите јасно се гледаат. Магнет не само за научниците, туку и за астро-туристите.

Гледај видео 03:24
Now live
03:24 минути