Волшебна привлечност на пролетта во Бон | Сите содржини | DW | 10.04.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Волшебна привлечност на пролетта во Бон

Гранките на црешовите дрвја како купола надвиснуваат над тесните улици. Цутењето на црешите во центарот на Бон е грандиозна игра на природата која привлекува гости ширум светот.