Возењето камион е машка работа? Во никој случај! | Сите содржини | DW | 15.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Возењето камион е машка работа? Во никој случај!

Жените не можат да возат, посебно не камиони? Ваквиот стереотип го уриваат жените од Гана кои работат во фирма во која сите возачи на камиони се жени. via @dw.women

Гледај видео 01:24