Водно се менува | Сите содржини | DW | 30.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Водно се менува

Водно е едно од омилените места на скопјани и на гостите во градот. Бројот на посетители во последните години е сѐ поголем, пред сѐ поради зголемувањето на популарноста на планинските спортови и велосипедизмот. Но, агресивната урбанизација задава главоболки. #Дома

Гледај видео 13:59

Прочитај го и ова