1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Купувате ли вода?

Нусрах Хаџиќ | Денис Тахири
10 септември 2021

Каква вода пиете: купена или од чешма, или можеби директно од извор? #dw_BalkanBooster тимот Нусрах и Денис се позанимава со оваа тема и донесува нова видео приказна.

https://www.dw.com/mk/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-dwbalkanbooster/video-59144310
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Конечно шини на Коридорот 8?

Пругата наречена „желба“ ќе влезе во графата - изградба

Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница