Водата носи сигурност и работни места | Старт | DW | 24.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Водата носи сигурност и работни места

Еден систем за наводнување на авганистанско тло сега внесува нов живот и шири надеж дури и во борбата против тероризмот

Гледај видео 01:33
Now live
01:33 минути