#dw_BalkanBooster: Бесплатни хигиенски влошки | Сите содржини | DW | 06.10.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Бесплатни хигиенски влошки

Жените во Србија издвојуваат многу пари за хигиенски влошки, а на јавни места речиси и да ги нема. „Женска иницијатива“ од Нови Сад затоа одлучи да им понуди бесплатни хигиенски влошки на студентките на Филозофскиот факултет во овој град.

Гледај видео 01:30