Вкусовите на Скопје | Панорама | DW | 03.12.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Вкусовите на Скопје

Скопје има лузни. Од земјотресот. Од градителите. Од историјата. Но, во Скопје може да се јаде и пие како ретко каде на Балканот. Во тоа се увери нашиот колега Драгослав Дедовиќ, кој од Скопје се врати како негов фан! 

DW.COM

Реклама