Вистинско спортско освежување | Старт | DW | 31.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Вистинско спортско освежување

Пред успехот во Германија никој не знаеше дека во Македонија има хокејски тим. Тие сега бараат хокеј арена за да продолжат со успесите #ВидиВака

Гледај видео 01:43
Now live
01:43 минути