Виртуелната реалност во тренд | Старт | DW | 22.02.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Виртуелната реалност во тренд

Во шпанскиот град Барселона започна традиционалниот Светскиот конгрес за мобилна телефонија (22.02.-25.02.2016). Ова е еден од најзначајните собири на браншата на кој се претставуваат новитетите кои ќе ги одебележат наредните 12 месеци.

Гледај видео 02:10
Now live
02:10 минути