Вечера на небо | Старт | DW | 18.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Вечера на небо

Вечера во воздух на 50 метри височина - тоа е можно во Минхен, во ресторанот кој се крева со кран.

Гледај видео 02:32
Now live
02:32 минути