Верска настава | Старт | DW | 11.06.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Верска настава

Во Македонија не е дозволена верска настава во предучилишното образование и основните училишта. Министерството за образование, по случајот со училиштето во Радовиш, каде беше организиран ифтар, бара строго почитување на законите.

Гледај видео 01:09