Венеција: И од многу туристи боли глава | Старт | DW | 05.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Венеција: И од многу туристи боли глава

Венеција е една од најатрактивните туристички дестинации во светот. Премногу атрактивна, сметаат многу Венецијанци кои со години се бунат барајќи ограничување на дневниот број посетители.

Гледај видео 04:09
Now live
04:09 минути