Велосипед од бамбус | Старт | DW | 22.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Велосипед од бамбус

Кинеска студентка основа старт-ап фирма со која го ослободува велосипедот од имиџот на превозно средство за сиромашни.

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути