Везув мирува, Помпеја пред катастрофа | Старт | DW | 29.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Везув мирува, Помпеја пред катастрофа

Помпеја станува жртва на неодговорниот однос на оние, кои се задолжени да го зачуваат овој фасцинантен град со можеби најдобро зачувани антички урнатини во Италија, но и во светот. Парите притоа не се проблем.

Гледај видео 03:57
Now live
03:57 минути