#dw_BalkanBooster: Дали си вакциниран/а? | Сите содржини | DW | 28.09.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Дали си вакциниран/а?

Вакцинацијата на младите на возраст од 12 до 17 години во Македонија досега бележи минорни резултати. Целосно вакцинирани се само околу 3 отсто од учениците, соопшти пред неколку дена министерот за здравство Венко Филипче. #dw_BalkanBooster разговараше со млади од повеќе балкански држави и ги праша - дали си вакциниран/а или не, и зошто?

Гледај видео 01:46

Прочитај го и ова