Вакцинација - да или не? | Сите содржини | DW | 12.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Вакцинација - да или не?

„Не морате да ги вакцинирате сите ваши деца, туку само оние кои сакате да ги задржите“, напиша еден педијатар во Берлин на вратата од својата ординација, давајќи свој прилог кон дебатата „про“ и „контра“ вакцинирање.

Гледај видео 02:45
Now live
02:45 минути

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова