Вака звучи Европа | Старт | DW | 17.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Вака звучи Европа

„Вака звучи Европа“ - со низа манифестации под овој наслов германското Министерство за финансии и ДВ како медиумски партнер сакаат на заинтересираните да им ги приближат културите на другите земји.

Гледај видео 04:19
Now live
04:19 минути