Бум на мини пиварници во Лондон | Старт | DW | 03.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бум на мини пиварници во Лондон

Пред неколку години во Лондон имаше само неколку пиварници. Сега се повеќе од 50 и интересот расте. Тајната за ваквиот тренд се пива со различни вкусови.

Гледај видео 02:18
Now live
02:18 минути