Бугарија: бегство во манастир | Старт | DW | 06.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бугарија: бегство во манастир

Сѐ повеќе Бугари единствениот начин да преживеат го наоаѓаат во манастирите и црквите. Добрата вест за нив е што некои свештеници одлучија да го посветат својот живот за помош на овие луѓе.

Гледај видео 05:07