Британските среќни кокошки | Старт | DW | 13.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Британските среќни кокошки

Во англиската провинција од неодамна обичните кокошки станаа домашни миленичиња и живеат сосема поинаку.

Гледај видео 02:30
Now live
02:30 минути