Британските војници може да зборуваат со медиумите | Вести | DW | 08.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Британските војници може да зборуваат со медиумите

Петнаесетте британските војници кои беа заробени во Иран смеат да им ги продаваат приказните за своето искуство на медиумите. Ваквата отстапка на британското министерство за одбрана е поради зголемениот медиумски интерес за случајот. Војниците две недели беа затворени во Иран, откако наводно нивниот брод навлегол во ирански води.