Брејкденс со Јохан Себастијан Бах | Сите содржини | DW | 28.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Брејкденс со Јохан Себастијан Бах

Јохан Себастијан Бах е популарен и 270 години по смртта. Брејкдес-групата од Берлин „Flying Steps“, која е светски првак, го „преведе“ неговиот „Добро темпериран клавир“ во духот на 21. век. Вклучете тон и уживајте!

Гледај видео 00:28