Борба против детските бракови | Сите содржини | DW | 18.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Борба против детските бракови

Ромската активистка Фана Делија со години се бори против детските бракови во Црна Гора. Тоа не му се допаѓа секому во ромската заедница и има и опасни последици.

Гледај видео 04:25

Прочитај го и ова