Борбата против Ковид-19 во германските болници | Сите содржини | DW | 06.04.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Борбата против Ковид-19 во германските болници

Хајнсберг е град во Германија кој е најтешко погоден од коронавирусот. Медицинскиот персонал работи прекувремено за да спаси што повеќе животи. Сепак, битката не секогаш завршува со успех.

Гледај видео 01:21

Прочитај го и ова