Благословот и проклетството на туризмот | Сите содржини | DW | 05.07.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Благословот и проклетството на туризмот

Недогледни редици пред музеите и други знаменитости, големи турканици во историските јадра на градовите низ Европа. Туризмот е благослов, но сѐ почесто и проклетство за популарните дестинации.

Гледај видео 02:09

Прочитај го и ова