„Библиотека“ за облека | Старт | DW | 03.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Библиотека“ за облека

Облека на претплата: за 49 евра месечно - понуда што овозможува разноврсност во плакарот и мирна совест. Како придонес против претераниот конзум, во Хамбург е отворен еден вид „библиотека“ за облека.

Гледај видео 01:20
Now live
01:20 минути